26 maart 2023

‘Onder het maaiveld’ bij Herenboeren Groote Modderkolk

Kom op 26 maart ‘Onder het maaiveld’ kijken in de potstal en laat je bijpraten over de ontwikkelingen op onze herenboerderij
Het voorjaar staat in de startblokken en er is een nieuwe film over het bodemleven in première gegaan waarin Herenboeren een rol hebben. Voor ons, herenboeren Groote Modderkolk in Loenen, aanleiding om je uit te nodigen om een kijkje te komen nemen op onze boerderij. Want we ontwikkelen ons in volle vaart en er is veel leuk nieuws te vertellen!
Op zondag 26 maart organiseren we een speciale middag voor onze leden en iedereen die eerder heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden.

Wat staat er op het programma? Een vertoning van de prachtige nieuwe film ‘Onder het maaiveld’ van de makers van De nieuwe Wildernis en De Wilde stad. Met een introductie van onze eigen boeren Toon en Rianne. En een rondleiding over de boerderij waarbij we je meenemen langs onze akkers, de fijne en grove tuin, pluktuin, weides en de boomgaard. Tijdens de wandeling praten we je bij over de nieuwe ontwikkelingen en is er gelegenheid om ons het hemd van het lijf te vragen.

Ben je enthousiast over seizoengroenten, fruit, eieren en – voor liefhebbers – (h)eerlijk vlees van je eigen boerderij midden in de Veluwse natuur? En lijkt het je wat om af en toe te komen zaaien, planten, schoffelen, snoeien, oogsten of de dieren te komen verzorgen? Lekker buiten aan de slag met onze boeren en een gezellige groep mede-herenboeren? Kom dan langs en laat je bijpraten.

Plaats: Herenboerderij De Groote Modderkolk in Loenen, Vrijenbergweg 24B, 7371AA in Loenen
Tijd:
Programma A: 13.00 uur filmvertoning, rondleiding 15.00 uur
Programma B: 14.00 uur rondleiding, 15.15 uur filmvertoning

Filmticket: € 7,50 per persoon, inclusief een drankje

bezoek de website